01 تیر 1396 - 8:58
شناسه خبر: 6056
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
بانک مرکزی گزارش داد؛
کاهش قیمت ۶ گروه موادخوراکی در هفته پایانی خرداد
خبرگزاری مهر
براساس اعلام بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی هفته منتهی به ۲۶۶ خرداد امسال نشان می دهد که قیمت گروههای برنج و گوشت قرمز نسبت به هفته قبل از آن افزایش و قیمت گروه های تخم مرغ، حبوب، میوه های تازه، سبزیهای تازه، گوشت مرغ، قند و شکر کاهش یافته است. همچنین قیمت لبنیات، چای و روغن نباتی نیز ثابت ماند.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل ۵.۱ درصد کاهش یافت و شانه ای ۹۵۰۰۰ ریال تا ۱۱۵۰۰۰ ریال فروش می رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی بدون تغییر بود. بهای برنج داخله درجه یک معادل ۰.۳ درصد افزایش داشته و قیمت برنج داخله درجه دو ۰.۳ درصد کاهش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی ثابت بود. قیمت لوبیا سفید و لوبیا قرمز هریک معادل ۰.۲ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۰.۷ درصد کاهش یافت.
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری کیوی عرضه نشد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه شد. میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه کردند که در گروه میوههای تازه قیمت پرتقال درجه یک معادل ۴.۵ درصد، خربزه ۱ درصد و کیوی ۴.۹ درصد افزایش بهای سایر اقلام این گروه بین ۱.۴ درصد تا ۳۰.۴ درصد کاهش داشت.
در گروه سبزیهای تازه قیمت بادنجان معادل ۲.۸ درصد و سبزیهای برگی ۰.۴ درصد افزایش ولی بهای سایراقلام این گروه بین ۰.۹ درصد تا ۷.۲ درصد کاهش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۷ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۳ درصد افزایش یافت و بهای گوشت مرغ. ۳ درصد کاهش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت شکر معادل ۰.۵ درصد کاهش یافت و بهای قند، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
تغییرات یکساله
براساس اعلام بانک مرکزی، متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۹ خرداد امسال نسبت به هفته مشابه آن در سال قبل نشان می دهد که لبنیات ۷.۲ درصد، تخم مرغ ۲۰.۲ درصد، برنج ۲۱.۳ درصد، حبوب ۲۲.۳ درصد، میوه های تازه ۲۷.۸ درصد، سبزی های تازه ۳۴.۹ درصد، گوشت قرمز ۱۸.۲ درصد، گوشت مرغ ۵.۸ درصد، قند و شکر ۱۲.۴ درصد، چای ۲۰.۴ درصد و روغن نباتی ۸.۳ درصد افزایش یافته اند.